Προϊόντα

4 εκλεκτά προϊόντα παραγωγής μας πάντα με σεβασμό στην παράδοση χρησιμοποιώντας πρώτη ύλη αυστηρά της ευρύτερης περιοχής και μέρος αυτής παράγεται στη φάρμα μας χωρίς χημικά και με μεθόδους ορθής καλιέργειας σε υψόμετρο 380 μέτρων με θέα το Παγασητικό. Παρτε μια γευση της προσπάθειάς μας.

Μαύρο Σκόρδο

Χαρακτηρισμένο ήδη ως «υπερτροφή» λόγω της αντιοξειδωτικής του δύναμης και των διπλάσιων θρεπτικών και θεραπευτικών ιδιοτήτων του σε σχέση με λευκό σκόρδο, το μαύρο σκόρδο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο χώρο της γαστρονομίας και της υγιεινής διατροφής.

Περισσότερα...

Μανιτάρια

Στο Down Village όταν η εποχή είναι κατάληλη υπάρχουν εξαιρετικές ποικιλίες μανιταριών. Τα κυριότερα είδη που καλιεργούνται είναι Shitake,  Nameko, πλευρώτους και κίτρινο πλευρώτους.

Περισσότερα..

Λαχανικά

Ανάλογα με την εποχή, στο Down Village παράγονται κάποιες λίγο πιο εξειδικευμένες ποικιλίες απο λαχανικά, σε συνεργασία με σεφ ανα την Ελλάδα και γίνονται πειράματα με ακόμα περισσότερα είδη με σκοπό την συμπεριφορά τους στο μικροκλίμα της περιοχής.

Περισσότερα

Αλλαντικά

Ανάλογα με τη ζήτηση, τη διαθεσιμότητα των πρώτων υλών και την εποχή, μιάς και τα αλλαντικά χρειάζονται ξεχωριστές συνθήκες, γίνονται αλλαντικά ωρίμανσης απο χοιρινό, αρνί και φρέσκα μυρωδικά και μπαχαρικά.

Περισσότερα...
Down Village Παραγωγή μαύρο σκόρδο σε πειραματική φάρμα. © 2016 Wild St & CA, all rights reserved.