Δύο Έλληνες σεφ φτιάχνουν ένα προϊόν με ασυνήθιστη νοστιμιά και πολλές θεραπευτικές ιδιότητες

Απο την athensvoice.gr

Κυριακή μεσημέρι. Το φαγητό τσιτσιρίζει στην κατσαρόλα, ανυπομονώντας να εμφανιστεί στο καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι. Η νοικοκυρά σηκώνει το καπάκι, με μια κουτάλα δοκιμάζει. Κλείνει τα μάτια, πλαταγίζει τη γλώσσα. Κάτι λείπει. Σκόρδο. Μερικές σκελίδες πάντα νοστιμεύουν τα φαγητά της. Απλώνει το χέρι προς ένα μικρό γυάλινο βαζάκι. Εδώ φυλάει το πολύτιμο συστατικό. Όμως τι συμβαίνει;

Απο την ert.gr

Χαρακτηρισμένο ήδη ως «υπερτροφή» λόγω της αντιοξειδωτικής του δύναμης και των διπλάσιων θρεπτικών και θεραπευτικών ιδιοτήτων του σε σχέση με λευκό σκόρδο, το μαύρο σκόρδο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο στον χώρο της γαστρονομίας, όσο και στον χώρο της υγιεινής διατροφής.

 DownVillage-Μαύρο Σκόρδο

Απο το andro.gr

"Κατά τη διαδικασία παραγωγής, δεν χρησιμοποιείται κανενός είδους πρόσθετο στοιχείο ή κάποιο συντηρητικό, κάνοντας το «Μαύρο Σκόρδο» ένα απόλυτα φυσικό προϊόν με γλυκιά και ευχάριστα καπνιστή γεύση."
 

Down Village Παραγωγή μαύρο σκόρδο σε πειραματική φάρμα. © 2016 Wild St & CA, all rights reserved.