Κασέρι με Μαύρο Σκόρδο

H Downvillage σε συνεργασία με το τυροκομείο Καρακάνα, δημιούργησαν το “Μαυροσκορδάτο”. Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή συνταγή του Π.Ο.Π Κασεριού Βόλου, αναμεμειγμένο με αποξηραμένο μαύρο σκόρδο, μπαίνει στο ωριμαντήριο για  τουλάχιστον 5 μήνες.

 

Το αποτέλεσμα είναι ένα τυρί με βουτυράτη γεύση, μαλακή υφή και διακρατική γεύση μαύρου σκόρδου, το οποίο του δίνει έναν πιο rustic χαρακτήρα.
Ωριμάζοντας περαιτέρω, τα αρώματα του δένουν και πλέον μέρος της παραγωγής έχει μείνει στο ωριμαντήριο για περαιτέρω παλαίωση και δοκιμή, και το υπόλοιπο διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα.

 

<-- Πίσω στα προϊόντα

 

 

Down Village Παραγωγή μαύρο σκόρδο σε πειραματική φάρμα. © 2016 Wild St & CA, all rights reserved.