Αποξηραμένο και τριμμένο Μαυρο Σκόρδο

Μετά την ωρίμανση, οι σκελίδες οδηγούνται στο ξηραντήριο , όπου και αποξηραίνονται αργά σε διάστημα 1 εβδομάδας. Εκεί ακολουθεί σπάσιμο και αφαίρεση του σκληρού κέντρου, και έπειτα τρίψιμο σε μέτριους και λεπτούς κόκκους. 

 

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς άρτυμα, μόνο του η σε συνδιασμό μέ ένα η περισσότερα υλικά, πχ αλάτι μαυρου σκόρδου ή mix μπαχαρικών. Λόγω της υδατοδιαλυτότητας του, ενσωματώνεται εύκολα σε βραστές σαλάτες, αλοιφές και dressing.

 

 

Επίσης, λόγω της απαλής του γεύσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε πιό ιδιαίτερους συνδυασμούς, πχ ως συστατικό σε cocktail αφήνοντας μια γλυκειά επίγευση σκόρδου

 

 

Είναι το υλικό που χρησιμοποιούμε περισσότερο και με τους συνεργάτες μας για προιόντα, όπως το Μαυροσκορδάτο (κασέρι με Μαυρο Σκόρδο) και το κατσικίσιο σαλάμι με μαύρο σκόρδο, που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά

 

 

<-- Πίσω στα προϊόντα

Down Village Παραγωγή μαύρο σκόρδο σε πειραματική φάρμα. © 2016 Wild St & CA, all rights reserved.