Χαβιάρι μαύρου σκόρδου

Μαύρο σκόρδο, μέλι, καφές και agar agar είναι τα συστατικά που πέφτουν σταγόνα σταγόνα για να δημιουργηθεί το χαβιάρι μαύρου σκόρδου. Μετά το πάγωμα τους, ακολουθεί διαλογή και τοποθέτηση σε βάζα τα οποία παστεριώνονται.

 

 

Η γεύση του ειναι απαλή, και σε αντίθεση με τις άλλες μορφές , δεν αρωματίζει απ ευθείας την συνταγή, αλλά περιμένει μέχρι να δαγκωθεί, για να απελευθερώσει τα αρώματα του.

 

 

  

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε dressing για σαλάτες, μέσα σε κρύες σούπες, ή σαν τελείωμα σε πιάτα, δίνοντας μια elegant εμφάνιση στο σερβίρισμα και μια γλυκειά έκρηξη στο στόμα

 

 

Δοκιμάστε το σε καναπέ, cracker, αλλά και σε οποιαδήποτε μπουκιά, εκπλησσοντας ευχάριστα τους καλεσμένους σας.

 

 

<-- Πίσω στα προϊόντα

 

Down Village Παραγωγή μαύρο σκόρδο σε πειραματική φάρμα. © 2016 Wild St & CA, all rights reserved.